Huippuluokan EMS-ratkaisuja visiosi tukemiseen

Valmistamme huippuluokan EMS-ratkaisuja, jotka on suunniteltu tukemaan visiotasi. Tarjoamme innovatiivisen teknologian ja tarkkuusvalmistuksen avulla elektroniikan valmistuspalveluja, jotka nostavat tuotteesi uudelle tasolle ja luovat menestystä.

01. Mitä teemme

Innovatiivisia EMS-ratkaisuja alansa edelläkävijöille

Picoluxissa sitoutumisemme innovaatioon ja kestävyyteen heijastuu toimintamme jokaiseen osa-alueeseen, mikä näkyy selkeästi kestävässä tehtaassamme. Valmistamme kehittynyttä teollisuuselektroniikkaa tarkkuudella ja joustavuudella sekä tuemme asiakkaita tuotteen elinkaaren kaikissa vaiheissa aina varhaisista teknisistä palveluista sarjatuotantoon ja sen jälkeen. Painotamme vankasti laatua ja täsmällisiä toimituksia, vahvistamme arvoketjuja ja parannamme asiakkaidemme kannattavuutta.

02. Palvelumme

Miten työskentelemme yhdessä luodaksemme ihmeitä

Luomme yhteistoiminnallisessa synergiassa ihmeitä, yhdistäen asiantuntemuksen innovaatioon. Kumppanuuslähtöinen lähestymistapamme edistää korkealaatuisia ja räätälöityjä EMS-ratkaisuja, jotka ylittävät odotukset. Kun työskentelemme tiiviisti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, pystymme navigoimaan haasteet ja suuntaamaan kohti yhteistä visiotamme eli teknologisia ihmeitä, jotka määrittävät teollisuudenaloja uudelleen ja edistävät kehitystä.

03. Teollisuudenalat

Teollisuudenalat, joiden kanssa työskentelemme

Tuotannonalat

Valmistamme ensiluokkaisia EMS-ratkaisuja erikoistumalla tarkkuustekniikkaan ja skaalautuviin ratkaisuihin. Taitava tiimimme tarjoaa loistavia elektroniikan valmistuspalveluja virtaviivaistetulle tuotannolle, varmistaen luotettavuuden ja ajaen teollista menestystä.

Autoteollisuus

Suunnittelemme autoteollisuudelle korkean suorituskyvyn EMS-ratkaisuja, jotka vastaavat tiukkoja ajoneuvostandardeja. Tarjoamme autoteollisuudelle EMS-ratkaisuja ajoneuvoihin ja sähköajoneuvojen latausasemiin horjumattomalla laadulla ja tehokkuudella.

Vihreä teknologia

Tutustu vihreälle teknologialle räätälöityihin EMS-ratkaisuihimme. Tuotamme elektroniikan valmistuksen asiantuntijoina kaikkea latausasemista aurinkopaneeleihin vihreän teknologian alalle, yhdistäen tarkkuuden ja laadun kestävyyteen.

Energia

Suunnittelemme vuosien kokemuksella energian varastointijärjestelmiä edistyneiden EMS-ratkaisujen kautta saumatonta tehonhallintaa varten. Sitoutumisemme kestävään kehitykseen edistää tehokkaita ja kestäviä järjestelmiä, jotka vastaavat alan parhaita standardeja.

Valaistus

Tutustu valaistukselle räätälöityihin EMS-ratkaisuihimme, jotka takaavat erinomaisen laadun ja luotettavuuden. Valmistustaitomme tuottaa alan standardit ylittäviä, energiatehokkaita valaistusratkaisuja LED-ryhmistä monimutkaisiin ohjausjärjestelmiin.

Huipputason osaamista: kestäviä EMS-ratkaisuja

Kestävä tehtaamme viljelee innovaatioita sekä tuottaa huippuluokan EMS-ratkaisuja. Olemme sitoutuneita yritysten tukemiseen ja kukoistamme uraauurtavan EMS-teknologian parissa. Meillä on vankkumaton omistautuminen kestävyyteen, mikä edistää johtavien yritysten kehitystä.