Steel house with blue sky

Ledande inom framtidens elektroniktillverkning

Vid vår toppmoderna anläggning omdefinierar vi EMS-tillverkning genom att förena innovation och hållbarhet för att skapa effektiva lösningar med nästa generationens teknik och framåtblickande tillverkningstjänster.

01. Innovativ tillverkning av elektronik

Din pålitliga EMS-leverantör

Vi är din pålitliga elektroniktillverkare som kombinerar finländsk design med innovation och kvalitet. I vår moderna fabrik har vi satsat på hållbarhet och använder hållbara processer i tillverkningen av varje produkt. För att säkerställa elektronikprodukter i toppklass tänjer vi ständigt på teknologins gränser med vår outtröttliga drivkraft att skapa ännu bättre EMS-produkter. Våra kunders förtroende för våra tjänster driver vårt kontinuerliga åtagande för innovativ EMS-tillverkning och leder till hållbara elektroniktillverkningstjänster som överträffar alla förväntningar.

02. Tjänster

Våra tjänster

Electronics

EMS-tillverkning

Precisionskonstruerade EMS-lösningar för sömlös och effektiv tillverkning som överträffar industristandarder.

Electric vehicle charging

Produkter för e-mobilitet

Banbrytande produkter för e-mobilitet för effektiv, pålitlig och användarvänlig laddning av elfordon.

Energy storage

Energilagringssystem

Smarta energilagringslösningar som säkerställer tillförlitlig, effektiv och hållbar energianvändning för alla behov.

Energy-efficient lighting

Energibesparande belysning

Vi skapar lösningar energibesparande belysning som optimerar ljusstyrkan och minimerar miljöpåverkan.

03. Industrier

Branscher vi arbetar för

Robot arm
Electric car charging

EMS-lösningar för Greentech-industrin

Vi tillverkar innovativa EMS-lösningar för nytänkande företag inom Greentech-industrin. Vår expertis sträcker sig från förnybara energilagringssystem till energismarta lösningar i linje med våra kunders strävan efter hållbarare lösningar. Välj oss till din tillverkningspartner för hållbara och innovativa lösningar.

Production worker

Hållbarhetssatsningar

Vårt engagemang för hållbarhet styr varje aspekt av våra tillverkningsprocesser. Genom att innovera med mening och integrera hållbara processer i vår tillverkning strävar vi efter att skapa en hållbarare framtid. Hållbarhet är kärnan i vårt innovationsdrivna etos.

Energy efficiency logo

Energieffektivitet

Vi använder förnybara energikällor och energieffektiva tekniker för att minska energiförbrukning och koldioxidutsläpp.

Innovation logo

Innovation

Vi investerar i forskning och utveckling för att kontinuerligt förbättra våra hållbarhetsmetoder och utveckla miljövänliga elektronikprodukter.

Responsibility logo

Ansvar

Vi samarbetar nära med leverantörer, kunder och andra partners för att säkerställa att de upprätthåller hållbarhetsstandarder och främjar ansvarsfulla inköp.

Inled samarbetet med oss

Kontakta oss för banbrytande EMS-tillverkning och skräddarsydda lösningar. Vi förstärker era projekt med gedigen expertis och precision på toppnivå.

Presentation
Curved glass windows

Sustainable Factory för EMS-lösningar

Vi omfamnar innovation och hållbara principer för att skapa överlägsna EMS-lösningar. På Picolux vill vi ge ledande företag möjlighet att driva framgång genom innovativ teknik och ett orubbligt engagemang för hållbarhet.