Lights in a row

Innovativ elektroniktillverkning för komplexa industrier

På vår moderna anläggning förenar vi innovation och hållbarhet för toppmodern elektroniktillverkning. Vårt etos är att skapa innovativa EMS-lösningar som omdefinierar branschstandarder och främjar en mer hållbar framtid.

En EMS-leverantör som drivs av innovation

På Picolux slår vårt hjärta för innovation. Vi är inte bara en EMS-tillverkare; vi är pionjärer som ständigt förbättrar våra processer, omfamnar ny teknik och prioriterar hållbara metoder. Vi förenar innovation och hållbarhet för att överträffa förväntningarna och behoven hos moderna företag och leder vägen framåt inom elektroniktillverkning.

Hållbarhetssatsningar

Vårt engagemang för hållbarhet styr varje aspekt av våra tillverkningsprocesser. Genom att innovera med mening och integrera hållbara processer i vår tillverkning strävar vi efter att skapa en hållbarare framtid. Hållbarhet är kärnan i vårt innovationsdrivna etos.

Energieffektivitet

Vi använder förnybara energikällor och energieffektiva tekniker för att minska energiförbrukning och koldioxidutsläpp.

Innovation

Vi investerar i forskning och utveckling för att kontinuerligt förbättra våra hållbarhetsmetoder och utveckla miljövänliga elektronikprodukter.

Ansvar

Vi samarbetar nära med leverantörer, kunder och andra partners för att säkerställa att de upprätthåller hållbarhetsstandarder och främjar ansvarsfulla inköp.

Sustainable Factory för EMS-lösningar

Vi omfamnar innovation och hållbara principer för att skapa överlägsna EMS-lösningar. På Picolux vill vi ge ledande företag möjlighet att driva framgång genom innovativ teknik och ett orubbligt engagemang för hållbarhet.

Inled samarbetet med oss

Kontakta oss för banbrytande EMS-tillverkning och skräddarsydda lösningar. Vi förstärker era projekt med gedigen expertis och precision på toppnivå.