Innovativ elektroniktillverkning som stärker din vision

Vi tillverkar innovativa EMS-lösningar som hjälper dig att förverkliga din vision. Med nytänkande teknik och hållbar tillverkning erbjuder vi elektroniktillverkningstjänster som främjar din framgång.

01. Vad vi gör

Innovativa EMS-lösningar för ledande företag

I vår fabrik, Sustainable Factory, är vårt engagemang för innovation och hållbarhet inarbetat i alla verksamhetprocesser. På Picolux tillverkar vi avancerad industriell elektronik med precision och flexibilitet, och stödjer kunderna genom varje produkts livscykelfas, från produktionstekniska tjänster i produktens tidiga livsskede till serieproduktion och box building. Med ett stadigt fokus på kvalitet och tidsenliga leveranser förstärker vi värdekedjorna för att driva förbättrad lönsamhet för våra kunder.

02. Våra tjänster

Hur vi arbetar tillsammans för att skapa mästerverk

I en samverkan av synergier skapar vi tillsammans med våra kunder mästerverk genom att förena expertis med innovation. Vår samarbetsbaserade strategi främjar hög kvalitet och formar skräddarsydda EMS-lösningar som överträffar våra kunders alla förväntningar. Genom att arbeta nära våra kunder navigerar vi genom utmaningar och strävar mot vår gemensamma vision om att tillverka innovativa tekniska mästerverk som främjar framgång och driver framsteg.

03. Industrier

Industrier vi jobbar mot

Tillverkningsindustrin

Med gedigen expertis inom innovativ teknik och skalbara lösningar tillverkar vi förstklassiga elektronikprodukter. Vårt skickliga team erbjuder framstående elektroniktillverkningstjänster för effektiv produktion som säkerställer tillförlitlighet och driver industriell framgång.

Fordonsindustrin

Vi tillverkar högpresterande och högkvalitativa EMS-produkter. Med noggrann precision tillhandahåller vi fordonsindustrin exceptionella produkter för e-mobilitet som uppfyller fordonsindustrins strikta standarder.

Greentech

Omfamna våra skräddarsydda tillverkningstjänster för Greentech. Som experter inom elektroniktillverkning tillverkar vi allt från laddningsstationer till solpaneler för Greentech-industrin, där precision och kvalitet förenas med hållbarhet.

Energi

Med många år av erfarenhet tillverkar vi energilagringssystem genom avancerade EMS-lösningar för smidig energihantering. Vårt engagemang för hållbarhet driver effektiva och hållbara system som uppfyller de högsta branschstandarderna.

Belysning

Våra skräddarsydda elektroniktillverkningstjänster garanterar utmärkt kvalitet och tillförlitlighet. Genom robust tillverkningskunskap tillverkar vi energieffektiva belysningslösningar i form av allt från LED-matriser till komplexa styrsystem.

Hållbar elektroniktillverkning som driver framgång

I vår hållbara fabrik förenar vi innovation med kunskap för att tillverka överlägsna EMS-lösningar. Med en fast vision att stärka företag drivs vi av innovation inom EMS-teknik och en outtröttlig hängivenhet till hållbarhet.